Davids Gulvafhøvling

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper

Vil du selv klare afslibning af trapper eller skal vi gøre det?

Davids Gulvafhøvling tilbyder professionel gulvsliber til afslibning af trapper til fast lave priser. Afslibning af trapper er en kompliceret opgave og krever professionel gulvsliber, ved den mindste uagtsomhed kan der, forvoldes stor og uoprettelige skader på trappen.

Efter afslibning af trapper skal de have en efterfølgende overfladets behandling . Men før vi begiver os ud i at behandle en trappe efter en afslibning, så skal du først vide om trappens forventede slidtage og hvilket udseende de leder efter. Efter en professionel afslibning af trapper kan din gulvmand efterbehandle dine trapper efter den ønsket udseende de leder efter.

 

Hos os kan du leje en gulvsliber maskine eller kantsliber til afslibning af trapper til en fast lav pris. Alle vores maskiner har støvsuger poser tilkoblet som opsamler slibestøv. De har ligeledes gulvslibnings papir som skal bruges til gulvslibning og hos os får du det ca. 150 % billigere end det du kan finde hos byggemarkeder. Du kan også købe produkter til efterbehandling af trægulve hos Davids Gulvafhøvling såsom fx som klar mat lak i 10 liter dunk til en pris på kr. 650,-

 

Skal du bruge: Trip Trap hvid lak, klar mat lak, Faxe hvid lud, Faxe natur lud, Faxe hvid olie eller Faxe natur olie?

Når du køber gulvprodukter til behandling af trægulve og handler via vores hjemmeside, kan du spare op til 80 % sammenlignet med hvis du køber hos vores konkurrenter og såfremt du benytter et af vores kampagnetilbud er der yderligere besparelse at hente.

Vi har prisgaranti på alle vores gulv produkter hos Davids Gulvafhøvling finder du – mod forventning – den samme vare blot billigere hos en anden gulvsliber, så betaler vi dig prisforskellen (100 %).

afslibning af trapper

Gulvafslibning & gulvafhøvling.