Davids Gulvafhøvling

Afslibning af køkkenbordplade

Afslibning af køkkenbordplade

Skal du afslibe din køkkenbordplade?

Davids gulvafhøvling firma foretag afslibning af køkkenbordplade, skal den være hvid eller natur? det bestemer du selv. Bordplade kan behandles med mat lak, hvid eller natur olie, hvid eller natur ludbehandling.

Hvordan kan jeg opfrisker min køkkenbordplade kan blive som nyt?

Der findes i dag et stort udvalg når det gælder bordplader. Er dit køkkenbordplade af massiv træ, er en fuldlibning og ny overfladebehandling løsningen. Du kan fjerne alle ridser, gennemslid, hakker, skæremærker og lignende? Davids Gulvafgøvling, udfører afslibning af køkkenbord til lav pris. Mange synes at træ er behageligt at arbejde ved, når man laver mad. Et køkkenbordplade i træ har en varme i sig og en naturlighed og der for er det vigtigt at vælge den rigtigt overflade behandling så den kan holder længe, og bliver ved med at være pæn.

Et køkkenbordplade i massive træ skal være praktisk i hverdagen, må gerne være lidt lækkert men den kræver en hel del pleje. De fleste foretrækker at behandle træbordpladen med olie eller sæbe. Efterbehandling af et køkkenbordplade med olie skal gøres cirka en gang om måneden hvis den skal være pæn.

afslibning af køkkenbordplader